New Register

"Ramai usahawan internet mudah gagal kerana mereka hanya sekadar tahu teori semata-mata dan melakukan perniagaan sambil lewa, ikut ‘mood’ atau bermusim semangatnya. Ini biasa terjadi jika anda usahakan bisnes keseorangan."

"Jika anda mahu perniagaan anda kekal lama dan mudah diuruskan, lakukanlah usaha perniagaan secara bersama-sama. Workshop ini dibuat supaya anda dapat belajar secara praktikal dan boleh terus setup Bisnes Digital semasa kelas."amin.my

Workshop Ini Juga Sesuai Untuk Yang Baru Dalam Bisnes InternetKini Anda Boleh Tiru Step-by-Step Strategi Untuk Gandakan Pendapatan di Internet Dengan Mudah dan Pantas!

"Lebih menarik, kami juga menyediakan 'workspace' dan ruang training... mudah untuk anda datang berbincang selepas tamat workshop. Bahkan anda boleh setup virtual ofis anda di akademi kami."


ebook automasi bisnes features

  • Bagaimana untuk Jana Income USD dan berniaga di seluruh dunia tanpa sempadan melalui strategi Evergreen?
  • Bagaimana untuk Cipta Multi-Income di Internet dengan bantuan tools automasi bisnes?
  • Bagaimana untuk Kumpul Leads @ Prospek dan seterusnya lakukan proses automasi follow-up?
  • Bagaimana untuk Viralkan Iklan dengan mudah di Internet?
  • Bagaimana untuk Automasi Marketing & Close Sales sama ada produk Affiliate, Dropship atau produk sendiri melalui strategi Funnel?
  • Bagaimana untuk Terus Mula Bisnes di platform percuma yang banyak trafik dan berpontesi tanpa keluarkan banyak modal? Strategi Rahsia Kurangkan Kos dan Gandakan Pendapatan!
  • Bagaimana untuk lakukan promosi atau iklan yang berkesan dengan kaedah automasi? Ketahui 3 strategi asas dan cara dapat sales setiap hari!

Bisnes Digital Adalah Bisnes Yang Paling Mudah Untuk Bermula Tanpa Modal Yang Tinggi

Nilai sebenar workshop ini mencecah ribuan ringgit...

Nilai sebenar RM2500

RM150 sahaja!


(Tarikh terkini adalah 9 Feb dan 23 Feb 2019.
Klik butang Daftar untuk detail)

Ini bukan ebook atau seminar, ia adalah kelas praktikal!
Selepas tamat workshop, saya jamin 100% anda boleh terus mula bisnes digital ini dengan lebih teratur dan kelihatan profesional.

Saya akan fokus kongsikan cara buat duit melalui bisnes digital. Namun, ilmu yang akan anda pelajari juga boleh disesuaikan dengan apa-apa jenis bisnes yang lain. Group support selepas workshop juga disediakan.

jombiz.my

Workshop ini terhad untuk 30 orang sahaja bagi setiap kelas dan pengambilan bagi tahun 2019 hanya 300 peserta sahaja.
Jadilah yang terawal sebelum kuota penuh!
Amin.my Amin.my

*Penafian: Panduan dan strategi yang akan ditunjukkan adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri sepanjang berkecimpung dalam bisnes Internet sejak 2007. Hasil jualan atau pendapatan adalah berbeza mengikut pengetahuan & kemampuan setiap individu.