New Signup

Panduan Eksklusif Ini Sesuai Untuk Semua Usahawan InternetKini Anda Boleh Tiru Step-by-Step Strategi Untuk Automasi Bisnes Dan Gandakan Pendapatan di Internet Dengan Mudah!

"Lebih menarik, panduan ini akan sentiasa di update agar ia 'evergreen' dan sesuai dengan trend semasa!"

ebook automasi bisnes features amincybernik
  • Bagaimana untuk Jana Income USD dan berniaga di seluruh dunia tanpa sempadan melalui strategi Evergreen?
  • Bagaimana untuk Cipta Multi-Income di Internet dengan bantuan tools automasi bisnes?
  • Bagaimana untuk Kumpul Leads @ Prospek dan seterusnya lakukan proses automasi follow-up?
  • Bagaimana untuk Viralkan Iklan dengan mudah di Internet?
  • Bagaimana untuk Automasi Marketing & Close Sales sama ada produk Affiliate, Dropship atau produk sendiri melalui strategi Funnel?
  • Bagaimana untuk Terus Mula Bisnes di platform percuma yang banyak trafik dan berpontesi tanpa keluarkan banyak modal? Strategi Rahsia Kurangkan Kos dan Gandakan Pendapatan!
  • Bagaimana untuk lakukan promosi atau iklan yang berkesan dengan kaedah automasi? Ketahui 3 strategi asas dan cara dapat sales setiap hari!


Panduan adalah dalam bentuk digital dan dihuraikan melalui konsep peta minda yang ringkas & padat!Lebih 4,500++ telah mendaftar awal!

Jadilah yang terawal untuk dapatkan Panduan Automasi ini!

Biarkan robot buat kerja untuk anda...
Bukan anda bekerja macam robot!

" Matlamat utama panduan ini dihasilkan adalah untuk menunjukkan kaedah bagaimana anda boleh AUTOMASI BISNES di Internet tanpa perlu keluarkan kos yang tinggi, bebas masa, boleh diuruskan hanya dari rumah dan semestinya dapat gandakan keuntungan! Saya tidak hanya mengajar cara untuk automasi sahaja, sebaliknya saya juga tunjukkan cara membina perniagaan online yang sebenar! " ~ IM Amin*Penafian : Panduan dan strategi yang ditunjukkan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri (Amincyber Nik aka IM Amin) sepanjang berkecimpung dalam bisnes Internet sejak 2007. Hasil jualan/pendapatan adalah berbeza mengikut kemampuan individu.